woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Routes Rabobank Fietstocht 2014 definitief

16 mei 2014 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Zaterdag 28 juni vindt de Rabobank Fietstocht 2014 plaats. De routes voor deze tocht zijn definitief. De routes voor volwassenen zijn zo’n 35 kilometer lang. De kinderroutes ongeveer 15 kilometer.

Dit jaar heeft de bank nieuwe routes uitgezet. Deelnemers moeten geen last van de werkzaamheden langs de N322. Die weg is in de route gemeden. Op de website van Rabobank Altena zijn de overzichtskaartjes van de fietsroutes te vinden.

Veiligheid
Een woordoverder van de bank laat weten: 'Bij het maken van de routes hebben we aandacht besteed aan de veiligheid. Het is van belang dat u de verkeersregels volgt en extra oplet wanneer u met kinderen op de fiets stapt.'

De route- en stempelkaart ontvangt u per post tussen 19 en 23 juni. Naast de eigen route- en stempelkaart ontvangt men ook de kaarten voor de personen die aangemeld zijn. Op 28 juni kan direct gestart worden. De eerste stempel wordt gehaald bij de startlocatie en daarna is het een kwestie van de route zoals deze op de kaart aangegeven staat.

Inschrijven
Wilt u ook meefietsen en zo uw vereniging steunen? U schrijft zich tot en met 7 juni in via onze website. De Rabobank Fietstocht 2014 staat open voor maximaal 3.000 deelnemers. Als dat aantal eerder dan 7 juni bereikt wordt, kan er niet meer ingeschreven worden.

Meer informatie over de Rabobank Fietstocht 2014 op www.rabobank.nl/altena. Daar valt ook te lezen welke verenigingen en stichtingen deelnemen, welke voorwaarden er gelden en hoe zich aan te melden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.