donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Nieuwe site Marianne Vos Classic

14 mei 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Sinds vanmiddag is er een nieuwe website in de lucht waar alle informatie is te vinden over het wielerevenement Marianne Vos Classic op 31 mei aanstaande. Een strakke, moderne site waar het goed toeven is. Vooral de klok die de dagen, de uren en de minuten aftelt tot het grote evenement, oogt bijzonder spannend. Drijvende kracht achter het event is de Stichting Wielerevenementen Aalburg.

De Stichting Wielerevenementen Aalburg organiseert het Marianne Vos Classic  wielerevenement en eventuele andere activiteiten rondom (wieler)sport.  Daarbij staat de vrouwenwielersport en de breedtesport centraal. Het bestuur wordt daarbij ondersteund door verschillende werkgroepen.

Nieuws
De webstek bevat naast het grote event ook nieuws met ondere andere De meest Ondernemende Vrouw van Altena. Tijdens het wielerevement zal de prijsuitreiking zijn. De editie van de Topvrouwen van Altena is in die zin gekoppeld dat ook deze verkiezing mensen - en met name vrouwen - wil verbinden: samen sta je sterker. Ook dat is het motto achter de wielerclassic.

Op 31 mei is de eerste Marianne Vos Classic, een toertocht voor vrouwen door het trainingsgebied van Marianne. Een 70 km lange route, uitgestippeld door Marianne, voert langs alle mooie plekken waar zij dagelijks haar trainingskilometers maakt. Inschrijven kan HIER...

www.wielerevenementenaalburg.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.