donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Steun voor vrouwen met kanker

13 mei 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Integrale Massage Praktijk Miranda Groenenberg geeft vijf gratis massages aan vrouwen met kanker met als doel deze vrouwen weer te laten stralen. Zij doet dat voor Stichting Viva la Donna die vrouwen steunt die door kanker zijn geraakt op hun weg naar (een betere) kwaliteit van leven. In het belang van al die 200.000 vrouwen brengt deze stichting de problematiek van de gevolgen van kanker onder de aandacht van pers, publiek, politiek en verzekeraars.

Als ode aan de kracht van alle vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad, organiseert deze stichting onder andere de jaarlijkse Viva la Donna Day. Een dag waarop meer dan 10.000 vrouwen die door kanker zijn geraakt kosteloos een verwenmoment krijgen aangeboden. In 2014 is deze dag op 29 mei.

Corinne de Haas, de oprichtster van Viva la Donna, heeft zichzelf tijdens haar zware behandelingen tegen kanker een verwenmoment gegund en kwam er zo achter dat een massage of een andere vorm van ontspanning haar enorm hielp bij het herstelproces. Deze positieve ervaring wilde zij graag delen met andere lotgenoten. Geraakt door hun verhalen (zoals schaamte om naar een sauna te gaan, financieel onvoldoende draagkracht) besloot Corinne hier iets aan te doen en riep de “Viva la Donna Day” in het leven: een speciale verwendag om vrouwen met kanker een hart onder de riem te steken.

Support
Integrale Massage Praktijk Miranda Groenenberg steunt dit prachtige initiatief en geeft in de week voorafgaand aan 29 mei vijf gratis massages aan vrouwen met kanker met als doel deze vrouwen weer te laten stralen.
 
Iedereen kent wel iemand in zijn/haar omgeving die door deze ziekte is getroffen en daardoor is beland in een belastend traject van medicatie, bestraling en/of chemotherapie. Misschien bent u dat zelf wel. Gun uzelf of die bekende zo’n verwenmoment en geef u of haar op voor een massage. Dit kan door een mail te sturen naar contact@mirandagroenenberg.nl of te bellen met 06-411 09010. 

Lees meer over:

kanker viva la donna
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.