vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Eerste vacaturecafe voor Altena een feit

12 mei 2014 (door WerkendamNet)

ALTENA - Na succesvolle eerdere edities organiseert WerkLink het eerste Vacaturecafé voor de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg. Tijdens het Vacaturecafé is er een directe koppeling tussen de vraag naar personeel en beschikbare werkzoekenden. Er zijn zo’n 100 werkzoekenden aanwezig. Zij hebben verschillende leeftijden, opleidingsniveaus en achtergronden.

U krijgt tijdens het Vacaturecafé de mogelijkheid om veel gemotiveerde werkzoekenden kort te spreken en te selecteren. Het Vacaturecafé heeft een informeel karakter en is laagdrempelig voor zowel werkgever als werkzoekenden. Hierdoor ontstaan unieke matches.
Deelname aan het Vacaturecafé is geheel kosteloos. Wij zorgen voor een dynamische omgeving waar u werkzoekenden direct kunt spreken en de belangrijke eerste indruk kunt opdoen.

Voor de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg vindt het Vacaturecafé plaats op donderdag 22 mei op Golfpark Almkreek te Almkerk.

Kosteloos
U kunt deelnemen aan het Vacaturecafé wanneer u minimaal één vacature hebt. Wilt u profiteren van deze efficiënte manier om met gemotiveerde werknemers in contact te komen en wilt u de mogelijkheden van subsidies en/of proefplaatsingen niet missen?
het aantal deelnemende bedrijven is beperkt, dus meld u snel aan. Aanmelden voor het Vacaturecafé kan via het e-mailadres: info@werk-link.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.