donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

VV Nieuwendijk 1 degradeert naar derde klasse

12 mei 2014 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - VV Altena is gedegradeerd naar de derde klasse. Althans het eerste team. Er heerst naast teleursteling, toch ook weer gezond optimisme bij de club uit Nieuwendijk.

Ad Kragten laat weten: 'Ontzettend jammer en zeker niet iets waar wij aan het begin van het seizoen rekening mee hebben gehouden. Niet vandaag door het verlies tegen Tricht zijn wij gedegradeerd maar de oorzaak ligt natuurlijk over een wat langere periode waarin wij teveel punten hebben laten liggen. Een kater ? Zeker wel, het is nooit leuk om te degraderen en het is best even slikken en we moeten e.e.a. ook even laten bezinken.
 
De oorzaak? Velen hebben hier een uitgesproken mening over maar gelukkig heb ik te weinig verstand van voetbal om daar, op dit moment, een afgewogen oordeel over te kunnen vormen. Als ik de vele meningen tot mij neem dan denk ik –gelukkig- ik sta niet alleen want die meningen verschillen zo dat nog een aantal mensen het niet bij het rechte eind zullen hebben.
 
Rug rechten
Hoe nu verder? Natuurlijk is het goed om terug te kijken om te bezien of wij als vereniging zaken anders hadden moeten aanpakken. Dit zullen wij uiteraard ook doen maar vooral ook om te leren voor de toekomst. Het blijft sport en bij sport kun je nu eenmaal winnen en verliezen dit hebben wij wel vaker meegemaakt. Het belangrijkste is dat wij over een paar weken met elkaar weer vooruit kunnen kijken. Degradatie legt ook de verplichting op om volgend seizoen te laten zien wat wij als vereniging en spelers waard zijn. Niet blijven hangen in het verlies maar weer opstaan de rug rechten maar vooral als team er weer staan. Want wij hebben iets goed te maken.'

Lees meer over:

Voetbal sport Vv altena degradatie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.