donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

OkeFM brengt zomerhitverkiezing met Zomerhit.com

6 mei 2014 (door AalburgNet)

VEEN - Stemmen op je favoriete artiest of dito nummer. Afgelopen zondag gingen de officiële zomerhitverkiezingen van 2014 weer van start. Wekenlang kan er via zomerhit.com - een Veense site - gestemd worden op de plaat die uiteindelijk de titel “Officiële zomerhit van 2014” mag gaan dragen. De uitzending op de radio wordt verzorgd door Oke FM.

“We zijn druk bezig om potentiële zomerhits te zoeken”, aldus redacteur Gerben van de Werken. Martijn de Fijter, beheerder van Zomerhit.com, voegt daar aan toe: "Dit is een leuke en non-commerciële manier om democratisch de zomerhit van dit jaar te kiezen. Door de goede posities in Google mogen we duizenden bezoekers per dag verwelkomen, waardoor deze verkiezing zeer betrouwbaar is.”

Stemmen
Elke week wordt er een aantal potentiële zomerhits gekozen door de redactie van Zomerhit.com, waarop vanaf de eerstvolgende zondag een week lang gestemd kan worden. Uiteindelijk blijven er een aantal weekwinnaars over, deze zullen tegen elkaar gaan strijden in de grote finale.

De officiële zomerhit van 2014 zal op zaterdagmiddag 21 juni (start van de zomer) bekend gemaakt worden tijdens de “Zomerhit.com Zomerse 50” op radiostation Oke FM. 'De Fijter: 'Mensen bepalen welke hit dit jaar de titel “Officiële zomerhit van 2014” verdient. Dat kan door naar Zomerhit.com te en te stemmen.'

Verandering
Sinds vorig jaar is er een kleine verandering gepleegd achter de schermen van Zomerhit.com. Het inititiatief is onderdeel geworden van de DEF-TECH Drive In Show van Martijn de Fijter uit Veen: 'Dit betekent vooral dat wij als redactie nu nóg sneller de nieuwste zomerhits kunnen spotten! Ook dit jaar is er wederom een samenwerking met het radiostation Oke FM, wat betekent dat er een heuse Zomerhit.com Zomerse Top 50 uitgezonden gaat wordenop de radio. Vanzelfsprekend komen daar de beste zomerhits van 2014, maar ook de zomerhits van voorgaande jaren voorbij.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.