vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Koningsdag Nieuwendijk geslaagd

1 mei 2014 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De eerste Koningsdag in Nieuwendijk was een succes. Het bestuur van de plaatselijke Oranjevereniging kijkt - een week na dato - tevreden terug. Onderstaand hun enthousiaste verslag dat wij graag plaatsen...

'Ondanks de slechte berichten vooraf was het prachtig weer. Met de aubade was er geen wolkje aan de lucht, dus beter kon de dag eigenlijk niet beginnen. Helaas moesten we het dit jaar zonder O.N.S. doen, maar we hebben geprobeerd er nog het beste van te maken en wij hopen dat u daar begrip voor heeft gehad.

De vrijmarkt was leuk, gezellig en zoals altijd goed bezocht. Wij willen ook iedereen die daar aan meegewerkt heeft bedanken voor zijn of haar inzet.
’s Middags stonden de autopuzzelrit en kinderdisco op het programma. De autopuzzelrit zat net als voorgaande jaren rond de veertig deelnemers en daar waren we dan ook erg blij mee. De rit zelf werd volgens ons als leuk ervaren. Inkoppertjes, lastige vragen, maar bovenal een mooie omgeving. De kinderdisco was ook succesvol. Het mooie weer en de feesttent met dansvloer hebben zeker bijgedragen aan een leuke middag voor deze kinderen.

Puzzelrit
De uitslag van de puzzelrit begon ’s avonds om 20.00 uur en het grootste deel van de deelnemers was daar ook aanwezig. Met behulp van foto’s werden de antwoorden bekend gemaakt en daarna het totaal aantal punten per deelnemend team. Team Flikweert & Co kreeg het net als in 2013 voor elkaar de meeste punten te halen en kroonden zich zo tot winnaars.

Dit was dan ook de perfecte start voor de feestavond. En wat voor één! Ongeveer 500 mensen hebben genoten van een heerlijke 70’s 80’s party. Zowel jong en oud waren in de tent te vinden en uit de reacties is gebleken dat bijna iedereen het enorm naar zijn zin heeft gehad, wat voor de organisatie natuurlijk erg fijn was. Wij willen Xinix, Tavenu, Eétcafé Marie, Café/Cafetaria Marktzicht, Café de Mop en ieder ander die zijn of haar bijdrage heeft geleverd dan ook nadrukkelijk bedanken voor de fijne samenwerking.
Al met al was het dus een prachtige eerste Koningsdag.

Feestweek
Dit weekend worden de foto’s op de site van de NOV geplaatst. Ook zal hier binnenkort het programma van de feestweek worden gepubliceerd. Houdt de www.novnieuwendijk.nl goed in de gaten en dan hopen wij u in september weer te mogen begroeten.

Het bestuur van de NOV'

Lees meer over:

oranjevereniging NOV
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.