donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Achilles Veen opent nieuwe accommodatie op grootse wijze

26 april 2014 (door AalburgNet)

VEEN - Voetbalvereniging Achilles Veen opent binnekort op feestelijke wijze haar nieuwe accommodatie De Hanen Weide. De vereniging aan de Groeneweg, pakt groots uit. Van 14 tot en met 17 mei zijn er diverse activiteiten die de opening luister bij zetten.

Janthijs de Fijter, voorzitter Achilles Veen (foto): “Het is feest in Veen, de afgelopen jaren is de plaatselijke voetbalvereniging in ons prachtige dorp met al zijn vrijwilligers bezig geweest om een schitterende nieuwe accommodatie te bouwen. Een hele grote prestatie om met eigen middelen en voor een groot gedeelte met eigen mensen een dergelijk gebouw neer te zetten, hier kan ons dorp Veen dan ook met recht trots op zijn. Het is een schitterend complex geworden, waarover in heel de regio gesproken wordt en die de entree van ons dorp totaal heeft veranderd. Omdat Achilles Veen in juni ook 70 jaar bestaat hebben we veel te vieren en voor alle leden, jong en oud, maar ook voor belangstellenden een mooi programma samengesteld waarbij iedereen aan bod kan komen.”

Programma
Er is in de feestelijke openingsweek voor ieder wat wils. Van pannenkoeken, Hollandse spelen voor de jeugd tot en met een reunie met buffet voor leden en oud-leden. Op zaterdag 17 mei wordt er gespeeld om de Achilles Wisselroffee tussen zes clubs in Nederland die de naam Achilles dragen.

Het volledige programma met tijden en dergelijke staat in de AGENDA op Aalburg.net...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.