vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus gespot op het dorpsfeest

22 april 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Van dinsdag tot en met vrijdag is het Dokter Tinus-gezelschap weer neergestreken in Wourkem voor het vervolg van de opnamen voorde SB6 tvserie het komend najaar. Dan wordt het derde seizoen uitgezonden.

Het was vandaag vroeg uit de veren, meldt evenementenmaker Herman van Diejen, want reeds om 08.00 uur vonden de eerste opnamen plaats. Het onderwerp op deze eerste dag van de week, is onder andere het jaarlijkse dorpsfeest. De opnamen daarvoor vinden plaats op en rond 't Arsenaal. In de loop van de week wordt er nog gefilmd bij het voetveer naar Loevestein en de woning van dokter Tinus aan de Rijkswal.

Evenementen
De middenstand speelt handig in op de dokter Tinus-drukte in de Vesting door allerlei evenementen en aanverwante zaken aan te bieden. De Woudrichemse kunstenares Jose Veldhuizen heeft al haar creatieve talenten aangewend voor het maken van een prachtig portret van Thom Hoffman.
Dat valt te bewonderen in haar atelier in de Molenstraat.
First Class Entertainment uit de Kerkstraat organiseert een Dokter Tinus-wandeling met dokter Alice langs de diverse filmsets. Ook kunnen mensen een gelijknamige voetrally boeken.

(Foto First Class Entertainment)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.