zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Jan van Andel fietst voor hongerende medemens

21 april 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Jan van Andel (60) uit Woudrichem fietst voor de hongerende medemens. De stand van zijn fietsproject op dit moment vindt u hier. Hij heeft dus een steeds kleiner aantal kilometers te gaan vóór 31 oktober 2014, de beoogde einddatum.

Van Andel is al ruim 43 jaar werkzaam bij Hak. Daarnaast is Jan een fanatieke fietser. En dat doet gesponsord voor The Hunger Project. “Ik ben niet de jongste meer, daarom werk ik twintig uur bij Hak. Ik heb veel vrije tijd waarin ik enorm veel fiets. Toen ik hoorde van de Run for The Hunger Project kwam ik op het idee om gesponsord te gaan fietsen. Ik heb niets met lopen, maar met fietsen zeker wel.”

Jan is een ambitieus man. Binnen één week had hij al meer dan twintig sponsoren gevonden. Een aantal sponsoren doen mee voor 2 cent per kilometer, anderen sponsoren tot een bepaald maximum. Gemiddeld fietst Van Andel 15.000 à 17.000 kilometer per jaar. Dat is ook dit jaar zijn streven. Dit zal dan weer ongeveer € 4500,- opleveren, wat met 55% wordt vermeerderd door de Wilde Ganzen. Zodat een dergelijk bedrag neerkomt op bijna € 7.000,-. “Ik ben nu al even bezig en ik heb ruim 100 sponsoren binnen. Ik ga door, ik ben nog steeds aan het werven.”

Jan fietst gesponsord tot 31 oktober 2014 en zal de cheque overhandigen tijdens de achtste Run for The Hunger Project op 2 november 2014.

Sponsoren
De redactie van Altena Steden.net heeft Jan een gratis podium geboden, lees advertentie- en communicatieruimte, tot 31 oktober aanstaande. Hiermee wil de redactie een gebaar maken, het project steunen en Jan een hart onder de riem steken. Oké FM doneerde 100,00 euro aan het project van de fietsende Jan van Andel.

Wie informatie wil over de projecten waar het geld aan besteed wordt, gaat naar www.thehungerproject.nl en www.katakle.nl - Wilt u Jan sponsoren of hem blijven volgen, neem dan contact met hem op:

Jan van Andel
Meidoornhof 12
4285 DJ  Woudrichem
E-mail: janvanandel.woudrichem@ziggo.nl
Tel.: 06-51991003

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.