vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

VV Sleeuwijk en Bart organiseren Koningsspelen

19 april 2014 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Op vrijdagochtend 25 april organiseert V.V. Sleeuwijk in samenwerking met Bart voor de tweede de Koningsspelen. Iedereen die naar de basisschool gaat, is welkom

De  Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland en het Caribisch gebied. Vorig jaar zijn de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd in het kader van de inhuldiging van onze nieuwe Koning. Met ruim 1,3 miljoen sportende leerlingen/kinderen waren de Koningsspelen een overweldigend succes.Het doel van deze sportieve dag is om jullie te laten zien hoe belangrijk én leuk het is om te bewegen.

Programma
Vanaf 09.00 uur ben je van harte welkom in de kantine van V.V. Sleeuwijk en worden jullie in groepen ingedeeld. Om 09.30 uur begint de warming-up en kun jij je van je sportieve kant laten zien!
Het programma is rond 12.00 uur weer afgelopen.

Praktische informatie (ook voor je vader, moeder of verzorgers):
Voor deelname aan de Koningsspelen kun je je tot 22 april 2014 aanmelden op de website van Bart (Gidion van Dijk, combinatiefunctionaris van de Gemeente Werkendam): www.bartinwerkendam.nl Klik op de activiteit in de agenda
- Als jij zorgt dat je lekker hebt ontbeten, zorgen wij voor drinken, een snoepje en zakje chips na afloop.
- Je kunt het beste in sportkleding komen (voetbalschoenen zijn niet noodzakelijk).
- Bij slecht weer kunnen de Koningsspelen helaas niet doorgaan. Houd daarom www.vvsleeuwijk.nl en de site van Bart goed in de gaten!
- Tot en met groep 4 verwachten we dat je weer wordt opgehaald bij de kantine van V.V. Sleeuwijk. Vanaf groep 5 en hoger kun je kiezen of je zelf naar huis gaat, of wordt begeleid.
- Deelname aan de Koningsspelen is op eigen risico.

Gezocht
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die deze ochtend mede mogelijk maken. Denk aan het begeleiden van een groep, spel begeleiden of hand en spandiensten. Opgeven kan via de website van Bart  of bij Gidion 06-21152112 of Marielle; marielledurieuxhetnet.nl. We hopen op een prachtige morgen en grote opkomst; schrijf je dus snel in en dan zien we je graag op 25 april! Deze Koningsdag wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Altena. (VV Sleeuwijk)

Lees meer over:

Voetbal Koningsdag Bart
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.