vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Ilse DeLange met onbekende BN'er in nieuwe HAK commercial

17 april 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Behalve Ilse DeLange speelt er nog een andere BN'er in de nieuwe HAK appelmoes commercial. En omdat Ilse en haar bekende tegenspeler niet tegelijkertijd aanwezig konden zijn, is er gebruik gemaakt van de green screen-techniek waarmee beide BN'ers achteraf in één beeld kunnen worden geplaatst.

Wie deze nieuwe mysterieuze BN'er is blijft nog even geheim. Op 23 april wordt de HAK commercial voor het eerst uitgezonden waarin Ilse met haar tegenspeler te zien is.

Green screen
De term green screen is afkomstig uit de wereld van de digitale videobeweking. Het is letterlijk een groen kleurvlak dat achter de acteur of actrice wordt opgehangen tijdens de filmopnamen. Met speciale videobewerkingssoftware is het nadien prima mogelijk de gefilmde groene achtergrond te vervangen welk beeld dan ook. 

Een heel bekend voorbeeld war deze techniek gebruikt wordt zijn de nieuwsjournaals op televisie. Achter de presentator hangt een gekleurd vlak dat met de computer wordt vervangen door een beeld dat bij het bericht hoort. In de onderstaande making of van de HAK commercial met Ilse DeLange is dit ook goed te zien. De nu nog onbekende BN 'er wordt er achteraf gewoon 'ingeplakt.' (Foto en video HAK)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.