zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Aalburgse ondernemers zoeken nieuw ondernemend talent

16 april 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Gevestigde Aalburgse ondernemers gaan zich inzetten voor startende ondernemers in de dop. Vanuit het ondernemersmanifest hebben een viertal ondernemers uit de gemeente het initiatief genomen om startende ondernemers te faciliteren en te ondersteunen. De gemeente Aalburg steunt het project van harte en is blij met dit mooie initiatief. Burgemeester Fons Naterop laat weten:"Als gemeente zijn wij blij met dit initiatief. Ondernemerschap is iets wat Aalburg sterk maakt. Dan is het goed om te zien dat gevestigde ondernemers die ervaring en expertise binnen het ondernemerschap inzetten om deze kennis door te geven aan een nieuwe generatie."

Vanuit het ondernemersmanifest is vastgesteld dat het belangrijk is om de drie O's samen te brengen. Dit project vanuit de Aalburgse ondernemers is hier een goed voorbeeld van. Door Onderwijs, Overheid en Ondernemerschap te combineren.

Initiatief
Ad Bax (Bax & Van Kranenburg), Eddie den Dekker (E. den Dekker), Dirk Bouman (Arie Bouman Tuinplanten) en John Kwetters (Kwetters Eieren) hebben samen met burgemeester Fons Naterop het initiatief genomen om startende ondernemers te gaan ondersteunen. Ook Henri Verhagen (HV Media) is als startende ondernemer betrokken bij het project. Aangezien hij zelf ook een jonge startende ondernemer is, kan hij dit in combinatie met zijn expertise op het internet marketing vlak veel ondersteuning bieden.

Binnenkort ontvangen diverse startende ondernemers een vragenlijst. Aan hen wordt gevraagd om deze vragenlijst in te vullen, om zo in kaart te brengen welke wensen en behoeften er op dit moment liggen bij deze startende ondernemers. Op basis hiervan zullen de ondernemers met hen in gesprek gaan om te kijken hoe zij deze ondernemers kunnen faciliteren en ondersteunen.

Bij het vooronderzoek waren de ondernemers blij verrast met de grote hoeveelheid van startende ondernemers. Ondernemerschap is typerend voor de gemeente Aalburg en ook de jongere generatie zet dit op een mooie manier voort. De ondernemers investeren daarom graag tijd, ervaring en expertise aan nieuwe startende ondernemers. “Het zou toch fantastisch zijn als we op deze manier de nieuwe ‘Anton Philips’ van Aalburg ontdekken!”, aldus één van de initiatiefnemers.

Gezocht: ondernemers met toppotentie!
Ben jij een topondernemer in de dop? Heb jij een geweldig ondernemingsplan of loop je tijdens het ondernemen vast? Ga naar de website aalburgonderneemt.nl en vul de vragenlijst in.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.