zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Countdown voor Altena Biesbosch Ronde

16 april 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  In de Altenaregio staat de klassieker Altena Biesbosch Ronde (ABR) voor de deur. Het belooft een mooie wedstrijd te worden. De wielerliefhebber komt aan zijn trekken, verwachte de orngiasatie van de ABR.     
   
Countdown
Het is aftellen. Niet meer in weken maar in dagen. De spandoeken hangen inmiddels in Dussen, Hank, Werkendam, Nieuwendijk en Sleeuwijk. Zaterdag starten we met de ronde van Sleeuwijk en Maandag is Werkendam the place to be. Om 11:30 bijten de junioren aldaar het spits af. Rond sporthal De Crosser is het dan een drukte van belang. 26 ploegen verzamelen zich. Om 13:00 stellen zij zich op. 13:15 Vertrek en op de Sleeuwijksedijk de vliegende start, de wedstrijd is dan los. Altena wordt doorkruist waarna rond Werkendam vijf finale ronden worden afgewerkt.

Lees meer details in De Agenda op Werkendam.net
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.