vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Jubileumconcert Zanglust subliem

15 april 2014 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Afgelopen vrijdagavond vond het jubileumconcert van Mannenkoor Zanglust plaats in de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk. Het concert werd gegeven met medewerking van Jeugdshowkorps Wilhelmina en Showkorps Wilhelmina.

De kerk zat vol belangstellenden die kwamen luisteren naar de klanken van het Mannenkoor en Showkorps Wilhelmina. Die avond trok één grote afwisseling van koralen tot aan pop-muziek voorbij. Ook was er de cup-song waarbij de jeugd van Showkorps Wilhelmina met bekers de melodie liet horen. De zang werd verzorgd door Marja en Julia Bakker terwijl op de achtergrond Showkorps Wilhelmina hen begeleidde.

Geslaagd
Het mannenkoor bracht een breed scala aan muziekklanken ten gehore onder begeleiding van het koperkwartet of de piano. Showkorps Wilhelmina noteert: 'Uiteraard konden de jubilarissen niet worden vergeten. Tot slot een dankwoord voor degene die meegewerkt hebben aan deze avond. Zij kregen allemaal nog een (bos) bloem(en) mee naar huis. Een geslaagde avond en heel mooi concert! Hierbij feliciteert Showkorps Wilhelmina Mannenkoor Zanglust nogmaals met hun jublieum.
'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.