dinsdag 5 juli 2022

Alles over Altena

Biekurf-kinderen krijgen een sportimpuls van wethouder

14 april 2014 (door AalburgNet)

BAYLONIENBROEK - Op vrijdag 11 april jl. bracht (demisionair) wethouder de Backer een bezoek aan basisschool de Biekûrf in Babyloniënbroek. Ze heeft alle leerlingen een boekje overhandigd over de Sportimpuls.

Tijdens het bezoek van wethouder De Backer aan de Biekûrf heeft zij gewezen op het belang van voldoende bewegen. Het is gezond, kinderen zijn actief bezig en spelen met leeftijdsgenootjes waardoor ze misschien wel nieuwe vrienden maken. 'Ik hoop dan ook dat alle kinderen mee gaan doen met de kennismakingscursussen en daar veel plezier aan beleven!', sprak zij met de haar bekende spontaniteit.

Sportimpuls
Sportimpuls is een project van de Stichting Naschoolse Sportieve Opvang Sportstuif. Bij Sportimpuls bieden sportieve en culturele verenigingen uit de gemeente gratis kennismakingscursussen aan voor kinderen van groep 1 t/m 8 van alle basisscholen. De kennismakingscursussen vinden na schooltijd plaats op de locaties van de verenigingen. De cursussen worden gedurende één schooljaar aangeboden.
In het boekje staan alle deelnemende verenigingen. Daarnaast is er een website waarop alle informatie staat: www.sportimpuls.eu

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.