woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

RWR lanceert Business Magazine

11 april 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Een lang gekoesterde wens ging dan eindelijk in vervulling. Na afloop van de wedstrijd Kozakken Boys – GVVV werd het eerste exemplaar van het nieuwe Business Magazine uitgereikt. Dit fraaie magazine stond al langer op het wensenlijstje van Businessclub Rood Wit Rivierenland (RWR) van Kozakken Boys.

Bij het aantreden van de huidige, nieuwe sponsorcommissie heeft de club zich onder andere ten doel gesteld meer zakelijke sponsoren aan te trekken. Kozakken Boys vermeldt op de site: 'Sponsoren die iets bij ons zoeken wat zij bij een andere Businessclub niet of onvoldoende vinden. Naast het voetbal zal dat ook een zakelijk karakter moeten kennen. Om maar weer eens een moderne term te gebruiken, business to business dus. Eén van de middelen om dat doel te bereiken is nu in werking gezet, namelijk dit business magazine.

In dit blad kunnen bedrijven zich presenteren aan andere bedrijven. Hiermee worden zij bekend bij de mede Businessclubleden en wordt de drempel verlaagd om contact met elkaar te leggen en  zaken met elkaar doen. 'Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie vorm van sponsoring van de vereniging door met zijn allen mee te werken aan de totstandkoming van een jaarlijks magazine. Het magazine is tot stand gekomen met medewerking van mediapartners Z-Press Sport en  Drukkerij Damen.'

Volgende week ontvangen alle sponsoren en bedrijven in de regio een exemplaar van het magazine in de bus.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.