dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Ladies Night in nieuw concept bij Jac van Bergeijk

9 april 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De winkel van broer Arjan en zus Heleen van Bergeijk, Jac van Bergeijk aan de Grote Kerkstraat 18 in Wijk en Aalburg, onderging de afgelopen maanden een ware metamorfose. Maar liefst drie ondernemende vrouwen richtten daar een ruimte in met hun eigen winkel en praktijk.  Vrouwen die nieuwsgierig zijn naar het nieuwe concept van Jac van Bergeijk zijn extra welkom op donderdag 17 april van 19:00 tot 22:00 uur. Dan zijn de ondernemende vrouwen uiteraard aanwezig en er zijn extra kraampjes met sieraden en dergelijke. Ook zijn dan de plaatselijke drogist en gewichtsconsulente Rosalie van Beek aanwezig.

Dameskleding van de betere merken voert op de begane grond bij binnenkomst nog steeds de boventoon bij van Bergeijk. Achterin is sinds december de brocante en lifestyle winkel ‘Beau Living’  van Anja Pronk gevestigd. Een ware Shop in Shop. Op de begane grond is ook de winkel ‘By Madame’ van Anieke van de Laar gevestigd. Anieke verkoopt dameskleding en accessoires in ‘Ibiza-stijl’.

Vraag en antwoord
Op de bovenverdieping heeft Care for Women specialiste Celine Vervoorn haar eigen praktijk.  Zij geeft advies en behandelt vrouwen met hormonale problemen, zoals bijvoorbeeld menstruatieklachten, zwangerschapswens en overgangsklachten, maar ook vrouwen met borstkanker kunnen bij haar terecht. Er is voor bijna elke vraag een antwoord of een oplossin. Wie wil kan langskomen voor een consult of healthcheck.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.