donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

'De klik op oneindig en gaan met die tuin...!'

3 april 2014 (door WerkendamNet)

DUSSEN - 'De klik op oneindig en gaan met die tuin...!' Onder dat motto is De Rooy Hoveniers een spreekwoordelijke jacht begonnen op muisklikkers. Stemmen door middel van een muisklik voor de mooiste tuin van het jaar. Het hoveniersbedrijf hoopt hiermee voldoende stemmen binnen te slepen om in aanmerking te komen voor de titel Tuin van het Jaar 2014. De inzending uit Dussen is in Woudrichem te vinden als ontwerp van een 'Eigentijdse Klassieke Stadstuin.'

Na een eerste voorselectie uit de ingezonden ontwerpen, beplantingsschema’s en foto’s bezocht de jury (Branchevereniging VHG) zes tuinen. Deze kanshebbers werden uitgebreid beoordeeld op ontwerp, aanleg, creativiteit, materiaalgebruik, duurzaamheid, ecologie en de balans met de omgeving en het huis. Deze zes tuinen strijden nu dus om de felbegeerde titel.

Oproep
De Rooy roept 'regiogenoten' op met een muisklik te stemmen op het ingediende ontwerp. De tekst luidt:

Regiogenoten! Wij zoeken muisklikken...

De Rooy Hoveniers uit Dussen is genomineerd voor de TUIN van het JAAR 2014 met de Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Deze smaakvolle mix van historie en moderne elementen ligt te schitteren in Woudrichem. In de race om de Publieksprijs zoeken wij muisklikken. Heel veel muisklikken!
Met een simpele vingerbeweging stemt u namelijk al vóór de Klassieke Stadstuin van De Rooy Hoveniers uit Dussen.
Makkelijker kunnen wij het niet maken...

Klikt u mee? Op de Rooy Hoveniers? Bedankt!

Stemklikken kan tot 16 april 2014.'

Wie KLIKKEN wil...

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.