dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Kids Oudendijk figureren weer bij Dokter Tinus

3 april 2014 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - De opnames voor het derde seizoen van de televisieserie Dokter Tinus zijn weer in volle gang. Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben de kinderen van basisschool Oudenijk weer mogen figureren op de set van Dokter Tinus. Voor een aantal kinderen was het tijdstip een beetje aan de vroege kant, maar ze werden wel een hele ervaring rijker. Om met Johan Cruijff te spreken: 'Ieder nadeel heb zijn voordeel...'

De school laat enthousiast weten: 'We hopen dat de kinderen in het volgende seizoen weer van de beeldbuis af zullen spatten! Er werd weer gebruik gemaakt van onze school en de kinderen van groep 5 tot en met 8 mochten weer een sterrenrol vervullen. De school was een ware filmlocatie en zijn er heel veel scènes in de school opgenomen. Voor de kinderen en begeleiding een lange dag, maar gelukkig was het prachtig weer en was het allemaal heel gezellig. Dank en compliment aan de kinderen voor hun inzet. Het waren voorbeeldige acteurs en actrices zonder enige sterallures!'

Huwelijk
Ook het vorige seizoen hebben kinderen uit Oudendijk mogen figureren. Onder meer bij de trouwerij van dokter Tinus en zijn lief juf Lisa. Dat huwelijk ging toen nét niet door. Samen met heel velen in Nederland zijn de Oudendijkse kinderen ook benieuwd of het allemaal dit najaar gaat lukken.

(Foto kinderen uit Oudenijk tijdens opnamen uit het tweede seizoen)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.