dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Draaidag zonder pijntjes voor Dokter Tinus

1 april 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Dinsdag 1 april, bleek een schitterende lentedag te zijn met veel zon en daarmee een uitstekende draaidag voor dokter Tinus.

Vandaag stonden de binnenopnamen in het plaatselijke café 't Hoekske gepland met onder meer Tygo Gernandt, Jennifer Hoffman en Juliette van Ardenne. Zij werden bijgestaan door een handjevol figuranten. Alle opnamen verliepen probleemloos.

Dat ondervond ook Juliette van Ardenne (foto), in de serie de dokterassistente Kim Franken. Wanneer Kim bij de opnamen niet nodig was, genoot de rode brunette volop van de zon. Naast wat lezen bleek dat ook de ideale gelegenheid om een aantal Dokter Tinusboekjes te signeren voor de lokale evenementenmaker First Class Entertainment. Een verzoek dat Juliette desgevraagd spontaan inwilligde. Dat leverde een prima fotomoment op.

Kerkstraat
Overmorgen, donderdag dus, begint de filmcrew overigens met opnamen in het stukje Kerkstraat, vlak voor de deur van First Class Entertainment. Eigenaar Herman van Diejen: 'Dat wordt dus niet alleen vroeg op, maar ook geen harde muziek draaien en ramen dicht gedurende de periode 07.30 uur en 11.00 uur.'

Nick & Simon - 1 april
Hoewel er rond Dokter Tinus eerder BN'ers in de Vesting gesignaleerd werden (Johny Kraaikamp, Mary Lou van Steenis), was de maandag aangekondigde komst van Nick & Simon een vooropgezette 1 aprilgrap. Het bericht veroorzaakte een tsunami aan lezers op Woudrichem.net en op Facebook reageerden mensen er ook op. Het bericht werd flink gedeeld en ontving vele likes.
De grap werd uitgevoerd in eendrachtige samenwerking met First Class Entertainment. De redactie volgde na diens plaatsing als afgesproken en zorgde voor een brede verspreiding van het 'gerucht.' Met alle bezoekers vandien... Het bericht werd een kraker. Zelfs ShowNieuws nam het artikel van Woudrichem.net over...

(Foto First Class Entertainment) 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.