donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

ZVDO'74 zoekt dames

31 maart 2014 (door AalburgNet)

AALBURG -  ZVDO ’74 is de enige waterpolovereniging in het land van Heusden en Altena. De leden komen uit alle gemeenten en zelfs daarbuiten. Na drie herenteams en een gemengd jeugdteam wil ZVDO volgend seizoen starten met een damesteam. ZVDO is nog op zoek naar enkele dames om dit team te versterken.

Waterpolo is een zeer veelzijdige en spectaculaire sport voor zowel heren, dames en jeugd. Waterpolo is een teamsport waarbij concentratie, goed uitgevoerde spelpatronen en de wil om voor elkaar te werken noodzakelijk zijn om succesvol te kunnen zijn. Dit vraagt om inzet, doorzettingsvermogen en karakter. Waterpolo is ook goed voor je lijf, je geest en je sociale contacten. Het traint je lichaam waardoor je een goede conditie en fysieke kracht krijgt. Daarnaast leert het je spelinzicht en traint het je ooghand-coördinatie.

Reageren
Ben je 16 jaar of ouder en ben je benieuwd of waterpolo iets voor je is, dan is ZVDO op zoek naar jou! Kom gewoon eens een keer kijken bij een training. Neem contact op met trainer Lou Goedel voor meer informatie

Lees meer over:

ZVDO'74 waterpolo dames
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.