dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Kontakt trekt met Werkendam.net op naar Korenfestival en Havendagen

31 maart 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het Kontakt Heusden & Altena is inmiddels al meer dan zestien jaar actief in Werkendam en omgeving en daarbij nauw betrokken met de ondernemersvereniging. De komende periode gaat het Kontakt met ondernemersvereniging DES aan de slag met twee bekende evenementen: het Korenfestival en de Havendagen. Het weekblad doet dit voor het eerst samen met Werkendam.net.

De commissie Korenfestival vanuit de ondernemersvereniging heeft voor dit jaar een verrassend én praktisch programma rond dit festival. Dit evenement in het centrum van Werkendam wordt op 24 mei aanstaande georganiseerd.
Het comité Havendagen 2014 organiseert dit voorjaar weer het groots opgezette evenement voor particulier en bedrijf rond de havens. Vrijdag 4 juli wordt er een maritieme beurs georganiseerd en zaterdag staat het diverse programma in en om het water weer op de rol. De DES wil ook een positieve bijdrage aan de Havendagen geven, door activiteiten vanuit het centrum te integreren.

Aanbod
Om dit alles goed op de kaart te krijgen heeft Het Kontakt dit jaar voor het eerst een gezamenlijk aanbod met mediapartner Werkendam.net voor adverteerders. Bedrijf kunnen voor een aantrekkelijk tarief rond één of beide evenementen adverteren. Als lokaal betrokken medium én sponsor van beide evenementen doet Het Kontakt daarom de ondernemers een speciaal aanbod.

Meer info...
Het Kontakt & Bedrijvig Heusden en Altena
tel. 06 – 51 49 03 82
email: p.vos@hetkontakt.nl

(advertentie)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.