donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Nick en Simon naar Woerkum voor opnamen Dokter Tinus

31 maart 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het bekende Volendamse zangduo Nick en Simon verschijnt morgen hoogstpersoonlijk in de Woerkumse vesting voor opnamen van Dokter Tinus, de ietwat onhandige plattelandsdokter. Wat hun aandeel zal zijn en welke personages de zangers spelen, is niet bekend. Ter voorkoming van overmatige drukte rond de filmset heeft het management van dit populaire duo er niet veel ruchtbaarheid aan gegeven. De komst van het muzikale tweetal is inmiddels opgepikt door lokale media.

Nick en Simon accepteerden 'met genoegen' een gastrol voor één van de afleveringen van Tinus in het komende derde seizoen. Zij zullen ongetwijfeld goed zijn voor een extra impuls voor wat betreft kijkers van de toch al stevige kijkcijferhit van SB6. Eerder waren Nick en Simon op tv te zien in een aantal goed bekeken spots van de Nederlandse Spoorwegen.

Wandelen met dokter Tinus
De lokale evenementenmakerij First Class Entertainment speelt op alle reuring handig in door Dokter Tinus-arrangementen en een Dokter Tinus privéwandeling aan te bieden.

(Foto First Class Entertainmet)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.