donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Wilhelminafestival met succes weer terug

27 maart 2014 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Afgelopen zaterdag vond na enkele jaren 'niet' weer het Wilhelminafestival plaats. Het evenement werd gehouden in de Bolderik te Sleeuwijk. De middag werd geopend door de voorzitter en na het voorstellen van de juryleden was het dan zover. Het motto deze middag was ”Mee doen is belangrijker dan winnen."

Wilhelmina noteert: 'De eerste kandidaten stonden klaar voor hun optreden van deze middag. Traditiegetrouw is het dan altijd even de zenuwen in bedwang houden in het halletje voor de zaal. Zoals iedere deelnemer zal bevestigingen staat daar altijd onze Bep klaar met een snoeppot.'

Nadat alle deelnemers hun optreden hadden afgerond, gaf het jeugdkorps nog een mini-concert, waarbij diverse nummers ten gehore werden gebracht.

Na de diverse optredens volgden aan het eind van de middag de uitslagen. Iedere deelnemer kreeg een persoonlijk juryrapport mee gevolgd door  een herinnering aan deze dag. Het Koprs laat weten: 'Het was een geslaagde middag en hopelijk kunnen we deze dag volgend jaar weer organiseren. Dus leden jong en oud... Houd maart 2015 in de agenda, want dan is de kans aanwezig dat het Wilhelminafestival 2015 zal plaatsvinden.'

Jaarlijks
Het Wilhelminafestival is een jaarlijks georganiseerde muzikale middag waarbij leden van Showkorps Wilhelmina hun talenten laten zien en horen. Alle onderdelen van de vereniging waren deze middag vertegenwoordigd. Van leerlingen tot showkorpsleden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.