donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Stichting Sport en Spel viert geslaagd veertig jarig bestaan

25 maart 2014 (door WoudrichemNet)

ANDEL / RIJSWIJK - De Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel vierde onlangs het veertig jarig bestaan. Dat werd een geweldig feest samen met een honderdtal leden in Het Brabantse Land in Rijswijk. Naast een overheerljik buffet was er muziek en werden verschillende acts opgevoerd.

De Woelwaters, uitgedost in zwem- en badkleding, deden een voordracht. Ook werden zelf gemaakte teksten gezongen op de melodie van “Alle eendjes zwemmen in het water.”  Natuurlijk was er ook een optreden van de Activo-band. Zij zongen een zelfgemaakte tekst op de wijs van “De woonboot.” De goochelaar was ook leuk. Met zijn goocheltrucs vermaakte hij de zaal uitstekend. De avond werd afgesloten door feestbeest Johnny Gold.
 
Jubilea
Veertig leden die meer dan 25 jaar lid zijn van de stichting werden in het zonnetje gezet en kregen een leuk aandenken. Met uiteraard de onontkoombare foto voor de krant.
 
Twee bestuursleden namen die avond afscheid, maar tegelijk werden drie nieuwe bestuursleden verwelkomd. Ook dat laatste was een feest.

Lees meer over:

sport gehandicapten spel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.