vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Biesbosch Museumeiland organiseert inspirerend netwerkontbijt

19 maart 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In samenwerking met Ondernemend Altena organiseert het Biesbosch Museumeiland op 15 mei aanstaande een netwerkontbijt. Dit evenement voor ondernemers krijgt de titel mee: Biesbosch Business Breakfast. Het ondernemend ontbijt is van 07:00 - 11:00 uur. Reden is om ondernemers kennis te laten maken met een unieke lokatie binnen handbereik die volop in ontwikkeling is. Volgens jaar september zal het Biesbosch Museumeiland volledig klaar zijn.

Voorafgaand aan het eitje tikken is er voor de deelnemers een vaartocht. Directeur Peter van Beek: 'Dat is van 07.00 - 08.00 uur en betekent luisteren naar vroege vogels en de natuur zien ontwaken. Dat wordt een bijzondere ervaring.' Hij voegt lachend toe: 'Kaplaarzen zijn niet nodig.'
Aansluitend is er een ontbijtbuffet (vanaf 8.00 uur) met streekproducten aangeboden door Agrarische Vereniging Werkendam.

Netwerken
Tijdens en na het ontbijtbuffet is er volop ruimte om te netwerken: kennis & ervaring delen en van contacten connecties maken. Van de boswachters Jacques van der Neut en Thomas van der Es komen de ondernemende verhalen.

Opgave
Opgave voor deelname gaat door HIER te KLIKKEN...
Geef daarbij uw naam, bedrijfsnaam én vestigingslocatie op.
Vermeld daarbij of u enkel deelneemt aan het BBB en/of u meevaart met de fluisterboot voor een unieke (vroege) netwerktocht op het water!

Ondernemend Altena
Het Biesbosch Museumeiland zocht de samenwerking met Ondernemend Altena vanwege de directe toegankelijkheid van ondernemersnetwerken. Allereerst op LinkedIn, maar feitelijk via de deelnemers aan de Open Coffee Altena-edities. Netwerkbeheerder Cor Spek geeft aan graag mee te werken omdat ondernemersontbijt 'uniek is en ontzettend leuk naar opzet. Dauwtrappen met ondernemers en daarna ontbijten. Bovendien is het een perfecte mogelijkheid om te netwerken, contacten te leggen en win-win-situaties te zoeken vanaf een werkelijk schitterende lokatie. Dat én het vroege tijdstip voegen veel extra's toe. Dat steunen wij graag.'

Ondernemend Altena (gemasterd door AltenaSteden.net) is speciaal bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Ontmoeten, netwerken, visies en kennis delen prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden. Ondernemend Altena brengt daarom ondernemers bij elkaar op de koffie… Soms letterlijk, zoals via Open Coffee Altena: B2B. Met Coffee als brandstof. En nu met ondernemers aan tafel aan het Biesbosch Business Breakfast... Dat is B2B met de natuur als brandstof.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.