vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Ilse DeLange: het nieuwe gezicht van HAK

19 maart 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Groentefabrikant HAK maakt vandaag bekend dat Ilse DeLange vanaf april het gezicht wordt van de nieuwe TV commercial. De succesvolle zangeres neemt het stokje over van Feyenoord trainer Ronald Koeman die afgelopen najaar de nieuwe campagne van HAK aftrapte in het rode koolseizoen. Ilse DeLange zal op haar eigen oer-Hollandse wijze de beroemde appelmoes van HAK op een voetstuk plaatsen en consumenten inspireren met alom bekende en nieuwe lekkere Hollandse recepten.   

“Ilse DeLange past zeer goed bij de doelgroep van HAK. Ze komt op zowel mannen als vrouwen heel sympathiek over: bovendien is ze lekker Hollands, spontaan, nuchter en eerlijk”*, aldus Nicole Freid, marketing directeur van de groentefabrikant. “Dit zijn eigenschappen die goed bij HAK passen. Tegelijkertijd is Ilse enorm veelzijdig als artiest met de uiteenlopende muziekstijlen die ze al heeft laten zien. Net zo veelzijdig als de groenten én appelmoes van HAK en de manier waarop je daarmee kunt variëren binnen de avondmaaltijd.”

Zuid-Afrika
HAK heeft de TV-commercial dit keer bij wijze van uitzondering niet opgenomen in Nederland maar in Zuid-Afrika. Nicole Freid: “De appeloogst en het plukseizoen in Nederland starten pas in het najaar. Daarom moesten we voor de opnames van de commercial uitwijken naar een plukrijpe appelboomgaard in Zuid-Afrika waar het oogstseizoen nu net gestart is, maar onze appels komen daar uiteraard niet vandaan.” De commercial met Ilse DeLange is de tweede op rij in een reeks met BN’ers en wordt vanaf 23 april uitgezonden op de Nederlandse televisie.

Songfestival
De lancering van Ilse De Lange komt natuurlijk op een prima moment. Samen met Waylon staat zij volop in het nieuws met het songefestivalliedje Calm After The Storm. Een nummer dat veel voor-, maar evenveel tegenstanders kent. De zangeres ligt er niet echt wakker van. 'Op het moment dat je meedoet, weet je dat er kritiek komt. Het raakt me totaal niet.' De eerste halve finale van het Eurovisie Liedjesfestival is overigens op 6 mei.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.