donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Vandaag optreden Body Boem Big Band

13 maart 2014 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Showkorps Wilhelmina organiseert deze week een muzikale week in samenwerking met de Sleeuwijkse basisscholen en Fort van de Verbeelding. De workshops staan in het teken staan van de Body Boem Big Band.

Op donderdag 13 maart, rond de klok van 19:30 uur zullen de kinderen van de beide scholen in het park aan de Notenlaan de Body Boem Big Band uitvoeren. Iedereen is van harte uitgenodigd.

De workshops, die onder leiding staan van Fort van de Verbeelding, worden georganiseerd om de kinderen van de basisscholen te laten zien hoe leuk het is om (samen) muziek te maken en hoe (kinderlijk) eenvoudig dit kan zijn. Met de uitvoering van het project Body Boem Big Band wordt door Showkorps Wilhelmina het startsein gegeven van het jaarlijkse Music Kids-project.

Werving
Het Music Kids-project is de wervingsactie van Showkorps Wilhelmina, waarmee zij kinderen de mogelijkheid biedt kennis te maken met muziek. Tegen een geringe vergoeding krijgen de kinderen acht lessen uitleg over muziek(instrumenten), noten lezen, ritme, samen muziek maken en marcheren op muziek. Samen met een vakdocent wil Showkorps Wilhelmina in een uur de kinderen laten ervaren wat zij met muziek allemaal kunnen doen.

De lessen beginnen, mede vanwege de Paas- en meivakantie, op vrijdagmiddag 9 mei 2014 in ‘de Bolderik’ te Sleeuwijk. Aanvang: vanaf 15:45 uur.

Meer info: KLIK hier

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.