vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Na honderd potten CDA-koffie is de koek bijna op...

12 maart 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In de afgelopen drie maanden zijn in het CDA inloophuis op Hoogstraat 107 meer dan honderd potten koffie geschonken aan bezoekers. Iedere zaterdagmorgen was het inloophuis open voor een gesprek met de CDA-kandidaten en een kop koffie.

Door de vele thema’s zoals duurzaamheid, erfgoed, sport, zorg en meer brachten steeds andere mensen een bezoek aan het inloophuis. Ook werd een speciale familiedag gehouden voor (groot) ouders met (klein) kinderen. Daarnaast vond de uitreiking van de prijs aan de vereniging van het jaar en de uitreiking van de zesde Toontje Sprengerpluim plaats in het pand.
Bij de opening van de Hema werden passanten op de Hoogstraat getrakteerd op Hema worst vanwege de aanwinst voor de Hoogstraat en zo de ondernemer te verwelkomen Afgelopen zaterdag werden vrijwilligers van de fancy fair op de Hoogstraat getrakteerd op een ontbijt om hen te bedanken voor het vele werk en de ontmoetingsplek die zij wekelijks bieden aan vele Werkendammers.

Laatste maal
Komende zaterdag 15 maart is het CDA inloophuis voor de laatste maal open en is iedereen welkom op de koffie van 10.00-13.00 uur. Voor (DES) ondernemers wordt van 16.00-18.00 uur een afscheidsborrel gegeven. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart wordt het inloophuis gesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.