vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Visseizoen weer van start

11 maart 2014 (door AalburgNet)

GENDEREN - Onder het genot van een prachtig voorjaarszonnetje met een uitzonderlijke  temperatuur van 16 graden werd het wedstrijdseizoen 2014 geopend met een gescheiden koppelwedstrijd  door  veertien deelnemers. Er werd redelijk gevangen, maar kennelijk waren de vissen al redelijk verspreid door het warmer geworden weer van de afgelopen dagen. Op sommige plekken waren de grote vissen aanwezig op ander plekken enkel de kleinere vissen. De grootte van de vissen varieerde per plek dan ook behoorlijk.

In het stamcafé van de Hengelsportvereniging (Het Zwaantje te Genderen) werden de deelnemers door loting aan elkaar gekoppeld met de volgende einduitslag;

  • Ronald Minkels en zijn nadien gelote koppel maat Wim van de Kolk Sr. wisten met een totaal gevangen gewicht van 3960 gram de eerste plek te veroveren.
  • Als tweede koppel  eindigde Lena van Berkel en Jaap van Balllegooien vingen in totaal 3520 gram waarvan Lena van Berkel het grootste deel veroverde nl. 2380 gram.
  • Als derde koppel eindigde Hans Weck en Johan Treffers met 3210 gram.
  • Het vierde koppel Toon van der Kolk en Herman Bouman vingen samen 2340 gram.
  • Het koppel Wout van der Kolk en Kees Treffers behaalde met 1970 gram de vijfde plek.
  • Koppel Michel Blom en Leo Kleian scoorde met 1840 gram plek nummer zes .
  • En als laatste koppel eindigde Cor Lobregt en John de Ruiter met een totaal van 1160 gram.

Volgende wedstrijd
De volgende wedstrijd (koppelwedstrijd) zal op 15 maart aan het industrieterrein te Werkendam worden gehouden. Het inschrijven aan deze wedstrijd kan tot uiterlijk 13.00 uur  aan de Broekse vijver te Babylonieenbroek het startsein zal  aan het vis water te Werkendam om 13.45 uur worden gegeven, er zal twee uur worden gevist. De prijsuitreiking zal georganiseerd worden in het café Het Zwaantje te Genderen.

'Hopende u namens de wedstrijdcommissie van de Genderse Hengelsportvereniging  van harte op deze dag te mogen ontmoeten.

Bent lid van onze vereniging kom dan ook eens proeven aan het wedstrijd vissen. We helpen u (de wedstrijdcommissie van de vereniging) graag op weg. Geen lid maar wel lid van een vereniging aangesloten bij de federatie Alm en Biesbosch zijn uiteraard ook voor de eerste keer ook welkom. Uu kunt na een keer het wedstrijdvissen uitgeprobeerd te hebben alsnog kiezen om sublid te worden van onze vereniging. We nodigen u bij deze van harte tot deelname uit.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.