maandag 29 november 2021

Alles over Altena

AltenaSteden.net: 4 sites, 4 keer gevonden worden

11 maart 2014 (door WerkendamNet)

ALTENA - Begin 2009 kwam Aalburg.net online als digitaal Marktplein voor Aalburg. Al snel daarna volgden Werkendam.net en hekkesluiter Woudrichem.net. Dit trio is inmiddels een kwartet geworden door de lancering van www.AltenaSteden.net.

Dit platform is regionaal STERK door de combinatie met de drie lokale pleinen. Uw nieuws, evenementen en andere wetenswaardigheden (achtergrondinfo zoals bijvoorbeeld op Woudrichem.net een uiteenzetting over de Gijssekrib) geven wij daar graag een plekje...

Samen STERK in de STREEK.

    www.AltenaSteden.net |

Ook bereikbaar onder www.RegioAltena.net en/of www.AltenaRegio.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.