vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Samenwerking Altena College en Rabobank Altena een feit

10 maart 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK  / SLEEUWIJK - Onder het toeziend oog van penningmeester Leo van Berchum, rector Gijsbert van der Beek en accountmanager Marco Terpstra ondertekenden Nico van Zijl, voorzitter van het bestuur van het Altena College en René van Zijl, directievoorzitter Rabobank Altena de overeenkomst.

Het Altena College en Rabobank Altena zijn vrijdag 7 maart een verbintenis aangegaan om actief samen te werken. De scholengemeenschap en de bank willen gezamenlijk een bijdrage leveren aan vitaliteit en educatie onder jongeren. “Dankzij de samenwerking met Rabobank Altena kunnen wij onze leerlingen de komende vijf jaar een extra steuntje in de rug geven,” licht Nico van Zijl toe. Door het bundelen van de krachten is de school beter in staat om de continuiteit van projecten als de internationale uitwisseling met Lörrach (Duitsland) te waarborgen.

“Als Rabobank zijn wij blij in het Altena College ook een partner te hebben gevonden die zich zeer actief inzet voor Like Moving 2,” gaat René van Zijl verder. “Door als bank in samenwerking met de buurtsportcoaches uit Werkendam en het Altena Collega elke vrijdagmiddag kinderen een gratis sportmoment aan te bieden stimuleren we vitaliteit en welzijn onder jongeren.”

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.