donderdag 28 maart 2024

Sleeuwijk1 maakt slechte beurt

8 maart 2014 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Sleeuwijk leek verlamd door het heerlijke lenteweer en legde dan ook een matige wedstrijd af uit tegen Noad'32. Er werd door beide teams wel hard gestreden, maar een wedstrijd met veel hoogstandjes was het allerminst.

De thuisploeg mocht uiteindelijke het meeste recht maken op een overwinning en die kwam er dan ook. In de eerste helft gebeurde er nauwelijks iets voor de goals. Er was wel na amper tien minuten een gevaarlijk moment van de thuisploeg, maar Raymond Duizer wist die aanval af te slaan. Dat moest wel gepaard met een overtreding op Schouwenaar. Duizer kwam goed weg met alleen een vrije trap tegen die niets opleverde. Zelf creëerde Sleeuwijk, maar een halve kans, maar de voorzet vanaf rechts kwam niet aan bij één van de drie vrijstaande aanvallers.

Doffe knal
Kort na rust voerde de thuisploeg de druk op. Eerst werd uit een snelle counter in een 1:1 duel eerst nog de paal geraakt, maar na opnieuw zwak ingrijpen door Sleeuwijk viel toch vrij makkelijk de 1-0. Voordat Sleeuwijk er ook maar aan kon denken terug te komen in de wedstrijd was er met een doffe knal ook de 2-0. Met enkele invallers probeerde Sleeuwijk tevergeefs nog iets te forceren. Verder dan een volley van afstand, Verwoerdt schoot recht in de handen van de Noad-goalie, kwamen de bezoekers niet. Noad'32 vergat aan de andere kant de bezoekers verder af te straffen. (VV Sleeuwijk)