vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rabobank: handen uit de mouwen op regionale Vrijwilligersdag

26 februari 2014 (door WoudrichemNet)

REGIO ALTENA - Op 17 mei 2014 vindt de eerste vrijwilligersdag “Samen sterker!” plaats, waarbij medewerkers,  (ledenraads)leden en de raad van commissarissen van Rabobank Altena een dag vrijwilligerswerk doen in de regio. Voor verenigingen, stichtingen, clubs of scholen die wel wat hulp kunnen gebruiken, een uitgelezen kans op extra handjes..

Rabobank is een duurzame organisatie en wil dat in de toekomst blijven. Dat kan alleen als de samenleving waarin ze opereert op de lange termijn goed blijft functioneren. Het leefbaar houden van vooral de kleinere kernen is hierbij van groot belang. De twaalf Rabobanken uit de kring Zuidwest Nederland richten zich vanaf 2014 in het bijzonder op het stimuleren van de zorg en leefbaarheid in de regio. Dit thema past uitstekend in een tijd waarin de vergrijzing en de participatiemaatschappij veelbesproken onderwerpen zijn.

Samen sterker
“Samen sterker!” is de naam voor de Rabobank Vrijwilligersdag die de banken jaarlijks gaan organiseren. De Rabobank is al op allerlei manieren bij projecten in het werkgebied betrokken; als kartrekker, meedenker of sponsor. Tijdens de vrijwilligersdag gaan we letterlijk de handen uit de mouwen steken. We willen iedereen laten ervaren hoe laagdrempelig en leuk het is om vrijwilligerswerk in de regio te doen!

Op 17 mei 2014 vindt de eerste vrijwilligersdag “Samen sterker!” plaats, waarbij medewerkers,  (ledenraads)leden en de raad van commissarissen van de Rabobank een dag vrijwilligerswerk doen in de regio. Kan uw vereniging, stichting, club of school wel wat hulp gebruiken? Of wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken? Stuur dan een e-mail naar Rabobank Altena communicatie@altena.rabobank.nl. Alle hulp is welkom!  
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.