vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

36e inbraak tankstation gaat gepaard met vernielingen

25 februari 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De politie onderzoekt de inbraak in de winkel van een Shell benzinestation in de Sjersestraat. In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 februari 2014 rond 03.30 uur kreeg de politie de melding dat er was ingebroken en dat er een grote partij sigaretten was weggenomen.

Agenten gingen na een alarmmelding naar de winkel van het benzinestation en constateerden dat de daders een schuifdeur en een rolluik geforceerd hadden om binnen te komen. Zo konden honderden pakjes sigaretten worden weggenomen.

In de winkel bleek ook een groot aantal stellingen vernield te zijn. De waarde van de gestolen waar is vijfduizend euro. Daar komt de schade, ontstaan door de vernielingen, nog bovenop. Het is voor ondernemer Martijn den Breejen de 36e keer dat zijn zaak werd overvallen.

Getuige(n)
Een getuige heeft twee mannen gezien die, toen ze zich ontdekt wisten, direct de benen namen richting de Wethouder Raamsstraat. Daar verloor de getuige het tweetal uit het oog. Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in, maar troffen ook geen verdachten meer aan. Gezien het tijdstip van de inbraak heeft de politie geen buurtonderzoek gehouden. Uiteraard komt de politie wel graag in contact met getuigen die in de dagen of uren voorafgaand aan de inbraak iets verdachts hebben gezien dat mogelijk verband houdt met dit incident. Zij kunnen hun bevindingen doorgeven aan de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.