zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Tien geslaagden voor Cursus pupillenscheidsrechter bij Meiden B

22 februari 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Dinsdag 18 februari vond een unieke gebeurtenis plaats bij VV Sleeuwijk. Onder leiding van KNVB-docent  Johan Suurd,  werd op deze dag de cursus pupillenscheidsrechter op ons complex gegeven .

Maar liefst tien meiden van de MB1 en 2 jonge meiden van onze dames hebben aan deze cursus deel genomen. Ze zijn allemaal voor deze cursus geslaagd. VV Sleeuwijk: 'Wat een aanwinst voor het damesvoetbal en in het bijzonder voor onze club. De meiden gaan zich inzetten voor het leiden van met name de wedstrijden van de pupillenmeisjes teams en de MP, F en E pupillen bij de jongens. We zijn als vereniging heel trots op deze 12 stoere meiden en feliciteren hen dan ook met het prachtige resultaat.'

Johan Suurd, de docent van de KNVB, gaf aan dat het de eerste keer was dat hij voor zo’n groep enthousiaste meiden stond die zich als scheidsrechter gaan inzetten. Een prachtige dag waarin iedereen haar beurt kreeg om voor het eerst in een oefenwedstrijd te laten zien dat zij hun mannetje (meisje) staan.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.