vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Fietser komt in botsing met brommer, bestuurder rijdt door

22 februari 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Vanmiddag kwam Martijn de Wissel tijdens zijn trainingsrondje op de racefiets in botsing met een brommer. Zijn fiets raakte hierbij fors beschadigd. Er zat een slag in zijn voor- en achterwiel en het stuur is krom. Behalve wat schaafwonden en blauwe plekken kwam hij met de schrik vrij. De bestuurder van de bromfiets reed na het voorval door. Op de brommer reed een tweede persoon mee.

Martijn van Wissel noteert op Facebook: 'Deze knapen waren zo stoer om na mijn val door te rijden. Het kenteken heb ik helaas niet kunnen zien. Martijn wil erg graag weten wie deze twee jongens waren. Als iemand iets gezien heeft of meer info heeft, wordt hij of zij vriendelijk verzocht dit met hem te delen.

Kortom: Gezocht wordt dus naar twee, vermoedelijk jongens, met donkere helmen, die samen op een zwarte schakelbrommer zaten. Waarschijnlijk was dat een Derbi. Het ongeval gebeurde zaterdagmiddag op het fietspad langs de N322 van Giessen naar Brakel, vlak na de Wilhelminasluis bij de Afsluitdijk.

Kwajongens
'Als je iets weet of hoort dan hoor ik het graag. De botsing is tot daar aan toe, maar dat deze jongens omkijken, iemand op de grond zien liggen en doorrijden zit me dwars. Deel dit bericht en vindt deze kwajongens.
'

  • www.facebook.com/martijn.dewissel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.