Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Aalburg loopt uit voor Piet - Firezone - Paulusma

20 februari 2014 (door AalburgNet)

 

VEEN - Wie dan niet het geluk had een dubbel getal te dobbelen voor een gratis tank brandstof, kon in ieder geval nog op de foto met weerman Piet Paulusma. Daar werd vanmiddag bij de officiele opening van het Firezone- goedkoop - tankstation dan ook gretig gebruik van gemaakt.

Paulusma en zijn team waren tussen 16:00 en 17:00 uur aanwezig om het nieuwe (onbemande) benzinestation vooral goed op het netvlies te krijgen bij de regio. Gezien de grote toeloop, is dat wel gelukt. Rond half vijf was het dringen om een plekje op het terrein. De auto's stonden bumper aan bumper. Ook op de Groeneweg was de verkeersdrukte groot, met vlagen van filevorming.

Hans Verbeek maakte er een videoplaatje van...

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.