donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Oke FM organiseert groot Verkiezingsdebat in Aalburg

20 februari 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart, stort ook de streekomroep OKé FM zich dieper in de verkiezingsdrukte. Als afsluiting op de politieke rubriek in OKé Magazine op de woensdagavonden, sluit de radiozender op woensdag 5 maart de politieke reeks af met een  debatavond. Dit verkiezingsdebat zal rechtstreeks worden uitgezonden op OKé FM.

Alle fractievoorzitters van de politieke partijen in de gemeente Aalburg schuiven aan en zetten hun stukken op het politieke bord als het gaat over de toekomst van de gemeente Aalburg. De organisatie laat die avond interessante thema's voorbij komen. Het item in de schaakarena is natuurlijk 'één Altena.' Hoe staan de partijen na het eerdere 'nipte' raadsbesluit, omgeven door vele twijfels, nu tegenover die plannen. Maar ook de decentralisaties, de zorg, het openbaar onderwijs en veiligheid worden besproken. "We gaan het debat die avond op een bijzondere manier voeren", vertelt organisator Henri Verhagen.

Publiek
Wie de zetten van de lokale politieke partijen wil volgen, is van harte welkom. Het verkiezingsdebat zal plaatsvinden vanuit MFC 'd Alburght. "Bezoekers die het verkiezingsdebat bijwonen, krijgen zelf ook een leuke rol in het debat! Zij krijgen namelijk ook de mogelijkheid van inspraak", aldus Verhagen.

Iedereen die het debat wil bijwonen wordt woensdag 5 maart om 18.30 uur verwacht in 'd Alburght in Wijk en Aalburg.

Het politieke schaakspel zal live worden uitgezonden op woensdagavond 5 maart 2014 van 19.00 tot 22.00 uur. Hierdoor komt de reguliere uitzending van OKé Magazine te vervallen.

OKé FM is te beluisteren via de ether op 105.3 en 106.4 FM, in Aalburg op de kabel op 102 en wereldwijd via www.oke.fm of met de OKé FM App.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.