vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Belasting betalen zonder acceptgiro

19 februari 2014 (door AalburgNet)

ALTENA - Van 13 tot en met 27 februari vallen de jaarlijkse belastingaanslagen weer op de mat. Ook in Altena. Dit jaar verstuurt het SVHW maar liefst 680.000 aanslagen. SVHW staat voor Samenwerkingsverband Vastgoedinformatie Heffing en Waardebepaling. De organisatie heeft als belangrijkste taak het heffen en innen van lokale belastingen van de 25 aangesloten gemeenten, waaronder Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Acceptgiro
Door de komst van één Europese betaalmarkt – de overgang naar IBAN - zit er dit jaar geen acceptgiro bij de aanslagen. Aangezien het gebruik van acceptgiro’s vermindert en het kostbaar is om het betaalsysteem voor acceptgiro’s aan te passen, is deze manier van betalen komen te vervallen. Betalen kan via automatische incasso (betalen kan in maximaal tien maandelijkse termijnen), internetbankieren of een overschrijvingsformulier via de bank.

Lees meer over:

Altena belasting SVHW aanslagen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.