zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Eerste finalisten Pomp Podium Award bekend

17 februari 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / WERKENDAM - Afgelopen zaterdagavond vond in Jongerencentrum De Pomp in Almkerk de eerste voorronde plaats van de Pomp Podium Award. Als winnaars kwamen uit de bus Kiki Berm uit Woudrichem en het duo Rachel en Badiaa uit Werkendam en Nieuwendijk. Deze hebben zich direct geplaatst voor de finale op 17 mei en maken daarmee kans op een gratis ticket voor het Flavor Festival.


In een vrolijk, ontspannen en bijzonder positieve sfeer vonden zowel de optredens als het commentaar van de jury plaats. Lennie van Zandwijk was onverwacht verhinderd, maar de overige juryleden Dave van Zandwijk, Ruben Romijn en Harmen van den Herik, wisten dit met elkaar heel goed op te vangen en gaven commentaar dat zeer opbouwend was. Uit het kwalitatief hoge muzikale gehalte van de deelnemers was het best moeilijk kiezen voor de jury, maar de jongste talenten kregen uiteindelijk hun finale-plaats.
Voor de twee winnende acts van de finale zijn in totaal twee gratis toegangsbewijzen voor deze opvolger van het FlevoFestival beschikbaar.

De volgende voorrondes zijn op 15 maart en 19 april en de organisatie heeft nog ruimte voor deelnemers. Kandidaten kunnen zich aanmelden via de site: www.depomp.com Op deze site is meer informatie te lezen en kunnen er ook vragen gesteld worden.

(Foto HH-productions. Kiki Berm heeft zich als één van de eersten geplaatst voor de finale op 17 mei.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.