woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Valentijnsshow OkeFM bracht rozen en romantiek naar de regio

15 februari 2014 (door AalburgNet)

VEEN / ALTENA - De gezamenlijke Valentijnsshow van OKÉ FM, Het Kontakt, Altena StedenNet en Digitaalburg is ook dit jaar weer een groot succes geworden. Honderden reacties waren er binnengekomen. De meest leuke, ontroerende, aangrijpende inzendingen werden beloond met een grote bos rozen, bezorgd door drie cupido-reporters. Ook gaf het programma een diner voor twee weg en een romantisch bioscooparrangement.

Tijdens een vier uur durende live-uitzending gingen Cor Spek, Ronny Hetjes en Huib de Groot voor de regionale zender op pad met de liefdesverklaringen en de rozen op zoek naar de Valentina's en hun Valentino's. Zo deden de verslaggevers Gorinchem, Geertruidenberg en Drunen aan, maar gingen ook naar Nieuwendijk, Werkendam, Oud-Heusden en Wijk en Aalburg. Eén ding hadden de drie reporters gemeen: ze brachten niet alleen rozen, maar ook regen mee. Dat deerde niet. Ook de stevige wind die avond wakkerde hun cupido-vuur alleen maar aan. Daar kon geen hemelwater tegenop.

Tranen van geluk

Meerdere dames hadden in de gaten dat er' iets' in de lucht hing. 'Ik moest ineens naar de radio luisteren,' onthulden twee vrouwen hun vermoeden. Een ander verwachtte het omdat 'hij ieder jaar wel iets doet.' Maar er waren ook liefdestranen en geluksemoties bij Valentina's die volstrekt verrast werden. All you need is love... Eén van de Valentino's liet weten: 'Ik wilde iets doen zonder te slijmen. Deze manier werkt prima.' En dan het schoolkind dat haar juf de allerliefste van de wereld vond. Een hartenbreker. Helaas bleek de school gesloten... En de rozen bleven onbesteld. Ook was er romantiek in de stromende regen... Kortom, het was een Valentijnsshow waar alles in zat, gelijk het leven zelf. Daarom alleen al was de actie geslaagd. Valentijn en zijn Cupido's deden prachtig werk. Het bleek een topper. Alleen jammer dat de love-caravan nog ontbrak...

Hans Verbeek maakte een aantal opnamen van de bezoekjes die onderstaand te zien zijn. Ook legde hij vast wat er ondertussen in de studio op het mediapark in Veen gebeurde.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.