zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Piet Paulusma opent Firezone en geeft gratis tankbeurt weg

14 februari 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Op de Facebookpagina van Firezone wordt het breeduit vermeld: Piet Paulusma komt naar Veen op donderdag, 20 februari. Dat moet een publiekstrekker worden. Want wie wil er nu niet met Paulusma op de foto... Want wie misdobbelt naar een gratis tank, houdt dat er in ieder geval aan over.

De bekende weerman ('Oat Moan!') opent die bewuste donderdag om 16:00 uur het nieuwe - goedkoper tanken station - aan de Groeneweg 8, direct aan de rotonde richting Veen. Voorheen zat hier Texaco Xpress.

Tussen 1600 en 1700 uur kan iedere klant een gooi doen naar een tank gratis brandstof. Iedereen die namelijk met twee dobbelstenen ‘dubbel’ gooit krijgt een gratis tank. Deze wordt hoogstpersoonlijk door Piet Paulusma zelf volgegooid! En mocht dat niet lukken, dan kunt u natuurlijk altijd nog op de foto met deze bekende Nederlander. Ook via Facebook voert Firezone actie en ook daar maken mensen nog een keer extra kans op een tank gratis brandstof. 

Onbemand
Firezone is een merknaam die gevoerd wordt door firma Delek. Het eerdere Texaco Xpress viel als onbemande tankplaats, het zogenaamde unmanned concept, ook onder dit bedrijf.

Delek Benelux maakt deel uit van Delek Europe, een indirecte dochteronderneming van Delek Group Ltd uit Israël. Delek Benelux exploiteert een netwerk van meer dan 850 Texaco en Firezone tankstations, GO The fresh way convencience stores, restaurants, carwash, opslag- en distributiefaciliteiten.

Firezone heeft in Nederland bijna 200 stations.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.