zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

ZLTO organiseert verkiezingsdebat

5 februari 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op maandag 10 februari 2014 organiseert  ZLTO afdeling Altena Biesbosch een agrarisch politiek debat. Deze wordt gehouden op Golfpark Almkreek te Almkerk.

Onder leiding van Theo Koekkoek, agrariër te Almkerk en voorzitter van coöperatie Agrifirm, zullen een groot aantal kandidaat raadsleden met elkaar in debat gaan. Alle partijen uit de drie gemeenten van het Land van Altena hebben toegezegd het debat bij te wonen. Niet alleen bestuurders van de gemeenten, maar ook oppositiepartijen komen aan het woord.

Visie
De aanwezige politieke partijen mogen in het kort proberen duidelijk te maken aan de (agrarische) kiezer waarom die op hun partij zou moeten stemmen. En wat die partij de komende periode voor de agrarische sector zou kunnen betekenen. Daarnaast zullen ze ook hun visie geven over onderwerpen als inrichting van het buitengebied, natuurontwikkeling, verkeersproblematiek in het buitengebied en de gemeentelijke herindeling.

Door verkiezingen bepaalt de kiezer mede het beleid van de gemeente de komende vier jaar. ZLTO-leden en andere belangstellenden zijn hartelijk welkom op maandagavond 10 februari 2014 te Almkerk.

Aanvang is 20.00 uur. Toegang gratis.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.