zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

RTV Altena volgt verkiezingen op de voet

3 februari 2014 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op woensdag 19 maart zal aan het einde van de avond bekend zijn hoe de zetelverdeling voor de gemeenteraden er de
komende vier jaar uit gaat zien. In de aanloop naar de verkiezingen mengen Radio A-FM en Altena TV zich in de verkiezingsstrijd. De verslaggevers van de omroep gaan op zoek naar de standpunten van de politieke partijen in de gemeente Werkendam en Woudrichem.

Iedere maandagavond - tussen 20:00 uur en 22:00 uur ontvangt  presentator Piet Hartman een tweetal politieke kopstukken. Iedere politieke partij uit gemeente Werkendam en Woudrichem kruipt een uur lang achter de microfoon in de radiostudio in Hank.

Nadat op maandagavond 10 maart de laatste twee partijen in de studio te gast zijn geweest, komen de partijen per gemeente samen op een debatavond. Op dinsdag 11 maart zullen de partijen namens de gemeente Werkendam zich in het debat mengen. Op donderdag 13 maart is het de eer aan de partijen namens gemeente Woudrichem om met elkaar in debat te gaan. Deze debatavonden zullen in beeld en geluid live te volgen zijn op Altena TV en Radio A-FM. 
Wie het volgen wil, is van harte welkom om plaats te nemen op de publieke tribune. Vanaf de tribune is er tijdens het debat gelegenheid tot het stellen van vragen. De beide debatten zullen starten om 20:00 uur in De Kelder, Buitendijk 35 te Hank.

Verkiezingen
Op de dag van de verkiezingen, 19 maart, nemen de verslaggevers van Radio A-FM vanaf 12:00 uur de microfoon onder hun arm, om tot het moment dat de laatste uitslag binnen is live verslag te brengen. Zowel bij de stembussen als ook vanuit het gemeentehuis van Werkendam en Woudrichem houdt men de kiezers op de hoogte van de ontwikkelingen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.