vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

OkeFM kleurt Valentijnrood op 14-2

1 februari 2014 (door AalburgNet)

ALTENA - Witte duiven, rode harten, een rode liefdesbank... En leuke prijzen. 'Geef jouw geliefde op voor de Valentijnsshow en wie weet verrassen wij hem of haar met een grote bos rode rozen of een romantisch diner voor twee! Luister vrijdag 14 februari 2014 vanaf 18.00 uur naar de grote Valentijnsshow!'

Met deze wervende tekst  toetert Oke FM zijn liefdesboodschap de ether in aan wie het maar horen wil. Het lokale radiostation wil immers op de dag van de liefde zoveel mogelijk hartekreten de lucht in hebben. Hoe meer, hoe liefdevoller lijkt het motto.

Schijnwerpers
Wie mee wil doen laat zijn gegevens achter op de website van Oké FM en dicht - al dan niet op rijm - daar tegelijkertijd enige regels voor zijn of haar geliefde. Of voor iemand die hij of zij op een bijzondere manier in de schijnwerpers wil zetten. Naar verluidt zullen ook de rozen tijdens deze 'rozige' Valentijnsuitzending niet ontbreken. Dat geldt ook voor een romantisch diner voor twee. Met andere woorden: er zijn dus prijzen te winnen.

Dus wie zijn geliefde wil verrassen, gaat naar www.valentijnsshow.com

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.