woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Ganzenhof-kids doen verkeersquiz

30 januari 2014 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De leerlingen van groep 7 van CNS De Ganzenhof hebben vandaag deelgenomen aan de verkeersquiz Altena 2014 in het dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk.

Er waren leerlingen van vijf verschillende scholen aanwezig die tegen elkaar streden om een plaats in de finale. Iedere leerling kreeg bij binnenkomst een gekleurd t-shirt, zodat duidelijk was bij welke school een leerling hoorde. Er waren zes rondes met in elke ronde vijf vragen. Per ronde kwamen er vijf leerlingen van iedere school naar voren om, om de beurt, een vraag te beantwoorden. Elke vraag begon met een foto van een verkeerssituatie, daarna volgde de vraag.

Haalbaar
Tussendoor was er voor iedereen drinken en iets lekkers te eten. Er zaten best moeilijke vragen tussen en de concurrentie was groot. 'Helaas was een finaleplaats voor de leerlingen van onze groep 7 niet haalbaar, maar het was wel een gezellige ochtend.  Alle ouders die met ons mee zijn gegaan naar Tavenu heel erg bedankt', zo liet De Ganzenhof weten.

Lees meer over:

Altena verkeersquiz ganzenhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.