Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Vreugdenhil haalt angel uit discussie vervuilde grond Veen

29 januari 2014 (door AalburgNet)

VEEN -- Wethouder Vreugdenhil was lange tijd aan het woord om met name de kritische vragen van de SGP-fractie te beantwoorden, maar na een vragenuurtje van anderhalf uur was de kou rondom de vermeende vervuilde grond op het voormalig Achilles Veen-terrein dan toch uit de Aalburgse lucht. Dat kwam mede door de toezegging van Vreugdenhil om het waterbodemonderzoek aan de Maasdijk naar voren te halen. Ook zouden verschillende keuringsmomenten van de grond wederom moeten uitwijzen dat deze schoon is en dus geschikt voor woningbouw.

Lees hier verder...

Lees meer over:

veen grond vreugdenhil
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.