maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Jeugdmuziekdag Altena op 8 februari

29 januari 2014 (door WoudrichemNet)

ALKERK -  Op zaterdag 8 februari wordt in ‘t Verlaat in Almkerk de Jeugdmuziekdag Altena georganiseerd. Maar liefst honderd jeugdige muzikanten uit het Land van Heusden en Altena hebben zich aangemeld om een hele dag muziek te komen maken. Het thema is deze dag: ‘Fabeltasties’.

Om 10.30 uur start de repetitie met het hele orkest. De reeds toegestuurde muziekstukken worden dan doorgespeeld. Na de lunch volgen er groepsrepetities en met opnieuw een gezamenlijke repetitie wordt de middag afgesloten. Vanaf 19.00 uur is het slotconcert en worden de muziekwerken die overdag zijn ingestudeerd ten gehore gebracht.

Uitgenodigd
Iedereen die hiervoor belangstelling heeft, wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, zodat u zelf kunt horen hoeveel plezier jeugdige muzikanten aan muziekmaken beleven.

Lees meer over:

Altena verlaat jeugdmuzeikdag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.